حدیث مهرگان؛ شعبان قوامی جولندان؛ محمد اسماعیل خراسانی فردوانی
چکیده
یکی از مهمترین مسائل موجود در کاربرد ماشینهای کشاورزی، تنظیم دقیق فشار باد تایر، متناسب با شرایط کاری و محیطی است که در آن بکار گرفته میشوند. عدم این تناسب میتواند بر طول عمر مفید تایر، میزان سوخت مصرفی، تلفات زمان کاشت، داشت، برداشت و غیره تاثیر منفی داشته باشد. لذا لزوم طراحی و ساخت سامانه اندازهگیری و کنترل خودکار فشار ...
بیشتر
یکی از مهمترین مسائل موجود در کاربرد ماشینهای کشاورزی، تنظیم دقیق فشار باد تایر، متناسب با شرایط کاری و محیطی است که در آن بکار گرفته میشوند. عدم این تناسب میتواند بر طول عمر مفید تایر، میزان سوخت مصرفی، تلفات زمان کاشت، داشت، برداشت و غیره تاثیر منفی داشته باشد. لذا لزوم طراحی و ساخت سامانه اندازهگیری و کنترل خودکار فشار باد تایر ضروری خواهد بود که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است. جهت ارزیابی سامانه کنترلی دو سری آزمون در آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. آزمون اول برای ارزیابی سرعت پاسخ سامانه جهت افزایش فشار باد تایر در دو سطح 8 تا 12 و 12 تاpsi 16 در فشارهای باد خروجی مخزن کمپرسور 5/43، 2/65 وpsi 87 در دو تابع زمانبندی درجه یک و دو انجام شد. نتایج آنالیز واریانس نشان داد که اثر فشار باد خروجی مخزن، تابع زمانبندی و سطح فشار باد تایر در سطح 1% معنی دار است، همچنین نتایج بدست آمده نشانگر افزایش سرعت پاسخ سامانه در فشار باد خروجی مخزنpsi 87 بود. در آزمون دوم، سرعت پاسخ سامانه در کاهش فشار باد تایر در دو سطح 20 تا 16 و 16 تاpsi 12، و دو تابع زمانبندی درجه یک و دو آزمون شد. نتایج آنالیز واریانس نشان داد که اثر تابع زمانبندی و سطح فشار تایر بر سرعت پاسخ سامانه در سطح 1% معنی دار بود، همچنین نتایج بیانگر افزایش سرعت پاسخ سامانه در تابع زمانبندی درجه 2 بود. طبق نتایج با استفاده از تابع تخمین درجه دو تعداد مراحل تا رسیدن به فشار مطلوب به طور معنی داری کاهش یافت.
نگار حافظی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ سید مجید سجادیه؛ محمد اسماعیل خراسانی فردوانی
چکیده
هدف از این تحقیق پیشبینی نسبت رطوبت ورقههای سیبزمینی در طی فرآیند خشک کردن با گرمایش مادون قرمز تحت شرایط خلأ به عنوان تابعی از زمان خشک کردن، میزان خلأ، توان تابشی لامپ مادون قرمز، ضخامت ورقه و محتوای رطوبت محصول به کمک شبکههای عصبی مصنوعی میباشد. آزمایشها در سه سطح توان لامپ مادون قرمز 100، 150 و 200 وات، سه سطح خلأ 20، 80 و 140 میلیمتر ...
بیشتر
هدف از این تحقیق پیشبینی نسبت رطوبت ورقههای سیبزمینی در طی فرآیند خشک کردن با گرمایش مادون قرمز تحت شرایط خلأ به عنوان تابعی از زمان خشک کردن، میزان خلأ، توان تابشی لامپ مادون قرمز، ضخامت ورقه و محتوای رطوبت محصول به کمک شبکههای عصبی مصنوعی میباشد. آزمایشها در سه سطح توان لامپ مادون قرمز 100، 150 و 200 وات، سه سطح خلأ 20، 80 و 140 میلیمتر جیوه به همراه یک حالت تحت شرایط اتمسفری (بدون خلأ) با سه ضخامت ورقه 1، 2 و 3 میلیمتر در سه تکرار انجام گردید. از شبکه عصبی پرسپترون چند لایه پس انتشار پیشخور با الگوریتم یادگیری لونبرگ- مارکوارت جهت پیشبینی تغییرات رطوبت نسبت به زمان در طی فرآیند خشک کردن استفاده گردید. بهترین چیدمان شبکه عصبی بر اساس یک لایه پنهان به صورت 1-2-4 با تابع انتقال تانژانت سیگموئید انتخاب شد. به طور کلی نتایج حاکی از آن بود که شبکه عصبی پنجم با پارامترهای ورودی ضخامت ورقه، خلأ، توان تابشی لامپ مادون قرمز و محتوای رطوبت محصول با بیشترین ضریب تبیین 99990/0 و کمترین خطای شبکه 00016/0 نتایج بهتری در جهت پیشبینی نسبت رطوبت ورقههای سیبزمینی ارائه نموده است.